Η ικανοποίηση των πελατών σου ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι πρώτη μας προτεραιότητα για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και δεσμευόμαστε γι’αυτό.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας παρέχει 24μηνη εγγύηση προϊόντων. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ξεχωρίζει από την εξαιρετική ποιότητα που παρέχετε από τα καλύτερα εμπορικά σήματα στον κόσμο.

Για το λόγο αυτό σας παρέχουμε 24μηνη εγγύηση για οποιοδήποτε προϊόν αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενάντια στις ατέλειες όλων των κατασκευαστών χωρίς καμία εξαίρεση.

Συνήθως είμαστε σε θέση να επιλύσουμε αποτελεσματικά και πολύ γρήγορα όλα τα προβλήματα που αφορούν ελαττώματα των κατασκευαστών προσφέροντας αντικατάσταση ή ανταλλακτικά δωρεάν.

Σημειώστε ότι η ζημιά σε προϊόντα που προκαλείτε από την γενική φθορά χρήσης μέρα με τη μέρα ή και από γρατσουνιές δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση.

Ελαττώματα κατασκευαστών σημαίνει ατέλειες ή ελαττώματα που προκύπτουν από την παραγωγική διαδικασία και τη μη συμμόρφωση με τα πρότυπα του κατασκευαστή που καθορίζονται για το συγκεκριμένο προϊόν.

Σημειώστε ότι στα ελαττώματα του κατασκευαστεί δεν περιλαμβάνονται σχεδιαστικά ελαττώματα που οφείλονται στον σχεδιασμό του προϊόντος και όχι από την παραγωγική διαδικασία.

Στα ελαττώματα του κατασκευαστή δεν περιλαμβάνονται βλάβη ή ζημία που προκύπτει από κακή χρήση του προϊόντος ή από ατύχημα.